nieuwaal skyline zomer 2019

Videobeelden gezocht!

De afgelopen week zijn er een paar incidenten geweest in Nieuwaal waarvoor men nog op zoek is naar aanvullende videobeelden. Deze incidenten hebben behoorlijk wat impact veroorzaakt bij de betrokkenen dus wij vragen heel vriendelijk aan iedereen in Nieuwaal die mogelijk beelden op zijn bewakingscamera of eventueel dashcam heeft staan over: (en deze naar ons op te sturen of te laten weten)

  1. Een auto die zondagavond rond 23:45 in Nieuwaal heeft rondgereden. Op dit tijdstip is er niet veel verkeer meer, dus het moet opgevallen zijn als er een voertuig is waargenomen. Deze beelden willen wij naast andere beelden leggen om zodoende een compleet beeld te krijgen wie en hoe de auto in de Bieskamp heeft opgeblazen.
  2. Daarnaast zijn we op zoek naar beelden die op woensdag 23 maart tussen 18.00 uur en 20.00 uur een gewonden rode kater hebben zien lopen of wie daar mogelijk op geschoten kan hebben.

Heb je informatie die de gedupeerden kan helpen deze zaken op te lossen stuur dan een mail naar nieuwaal@ziggo.nl Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met de politie 0900-8844 of via misdaad anoniem 0800-7000

 

DEEL DEZE INFORMATIE