nieuwaal skyline zomer 2019

Om de duurzaamheidsambities van de gemeente Zaltbommel verder gestalte te geven, vindt vanaf 2015 een proactieve benadering plaats richting inwoners en instanties met betrekking tot de investering in zonnepanelen.

Link naar de officiƫle website van de gemeente Zaltbommel.

Klompenpad app

Wandelen over boerenland en landgoeden in Utrecht en Gelderland. Geniet van de rust en ontdek met deze app de verhalen van de streek via filmpjes, geluidsfragmenten en historische documenten. De app is voor zowel Android als IOS ontwikkeld en is gratis te downloaden via de App store. Zoek op ‘Klompenpad’.

Avri is een klantgerichte overheidsorganisatie die op een duurzame wijze regionaal het afval inzamelt en in nauwe samenwerking met de regiogemeenten en haar inwoners Rivierenland schoonhoudt.

Deze website is opgezet door Daan van der Linden (overleden in het voorjaar 2015).
Hij heeft veel tijd gestoken in het verzamelen van oude foto’s en het zou jammer als daar niets mee gedaan zou worden, vandaar dat er een mooie website voor is opgezet.

Avri app met afvalkalender

Door de postcode en het huisnummer in te voeren, kunnen inwoners zien wanneer hun container wordt geleegd en hiervoor herinneringen opnemen in hun agenda. Op de interactieve kaart staan de locaties van de milieustraten, kringloopwinkels en brengcontainers.

De app is voor zowel Android als IOS ontwikkeld en is gratis te downloaden via de App store. Zoek op ‘Avri’.

Mobiele app IGIS

De gemeente Zaltbommel stelt informatie beschikbaar via de mobiele applicatie iGGIS (Interactief Gemeentelijk Geografisch Informatie Systeem). Gratis te downloaden via de app store. Zoek op ‘Iggis’. Zowel voor Android als IOS.

U kunt bij de Stichting terecht voor informatie, advies, bemiddeling en ondersteuning op de gebieden welzijn, zorg, wonen, vrijwilligerswerk en maatschappelijke stage.