nieuwaal skyline zomer 2019

Nieuwaal bedankt de vrijwilligers van het ACN

Zeven december is de “dag van de vrijwilliger”. Het Dorpsplatform Nieuwaal vindt het belangrijk om de vrijwilligers, mantelzorgers en andere actieve burgers die zich belangeloos inzetten voor de medemens, goede doelen en/of ons dorp te bedanken.

Deze keer willen we een hele vrijwilligers club tegelijk in het zonnetje zetten en wel de leden van het ACN (Activiteiten Commissie Nieuwaal). 

De 7 leden van het ACN zijn niet de minste, want ze organiseren nagenoeg ALLE activiteiten die we in het dorp kennen. Denk aan Paaseieren zoeken, knutselen, estafette loop, zeepkistenrace, pubquiz, speurtocht, lasergamen, en tegenwoordig ook Burendag en ga zo maar door. 

Het bedenken van leuke activiteiten en het organiseren ervan zit in hun bloed; er komt namelijk veel bij kijken om het allemaal goed te laten verlopen. Door de coronamaatregelen de afgelopen tijd hebben ze helaas veel minder kunnen organiseren maar zodra de mogelijkheid er is gaan ze weer van start. Aan enthousiastme en creatieve ideeen geen gebrek, er ligt alweer een lange lijst met nieuwe activiteiten klaar voor jong en oud.

Zoals ze aangeven halen ze alles uit de kast om het de dorpsbewoners naar de zin te maken, en willen ze ervoor zorgen dat iedereen blij, voldaan en met mooie herinneringen weer naar huis gaat.

We beseffen ons dan ook goed welk voorrecht ons dorp heeft om zo’n fijne groep vrijwilligers te hebben. Nieuwaal zou een heel ander dorp zijn zonder ACN.

Jan van Hemert, Arianne van Steenbergen, Korina de Weert, Marijke en Johnny van Heusden, John Westerhof, Alexia Chatel 

bedankt voor jullie zeer gewaardeerde inzet als vrijwilliger voor Nieuwaal.

DEEL DEZE INFORMATIE