nieuwaal skyline zomer 2019

Niet eens met de WOZ-waarde van uw woning?

ZALTBOMMEL- Deze maand ontving u de aanslag van de gemeentelijke belastingen. Hierin staat ook de WOZ-waarde van uw woning. De gemeente doet zijn best deze waarde zo nauwkeurig mogelijk te bepalen. Wij hebben er geen belang bij om deze waarde te hoog of te laag vast te stellen.

WOZ-waarde te hoog?

Bent u het niet eens met de WOZ-waarde van uw woning? Neem dan contact met ons op. Wij werken samen met een taxatiebureau die gecertificeerde taxateurs in dienst heeft. Binnen enkele werkdagen beoordelen zij of deze waarde te hoog is vastgesteld. Als dit zo is, dan verlagen we meteen de waarde en wordt uw aanslag binnen enkele weken verminderd. Voor u zijn er geen kosten aan verbonden. Neem contact met ons op via 14 0418 of belastingen@zaltbommel.nl en vermeld uw aanslagnummer in het bericht.

Let op met ‘gratis’ rechtsbijstand

Diverse bureaus, maar ook sommige makelaars, proberen u met ‘gratis’ rechtsbijstand te verleiden. Hoe werkt dit eigenlijk? Als ze bezwaar voor u maken en de WOZ-waarde wordt inderdaad verlaagd, dan ontvangt het bureau een onkostenvergoeding van ons. Deze vergoeding kan oplopen tot € 800 euro. Het lijkt in eerste instantie gratis, maar uiteindelijk betalen we daar via de gemeentelijke belastingen allemaal aan mee. Gemiddeld duurt het zes tot negen maanden voordat een bezwaar is afgehandeld.

Meer informatie?

Meer weten over hoe u het beste bezwaar kunt maken? Dat leest u op de pagina  WOZ-waarde en taxatieverslag

DEEL DEZE INFORMATIE