nieuwaal skyline zomer 2019

Handhavers Zaltbommel extra alert op vroegtijdig afsteken van vuurwerk

ZALTBOMMEL – Het eind van het jaar komt in zicht. En daarmee ook het vroegtijdig afsteken van vuurwerk. Ervaart u al vuurwerkoverlast? Meld het dan!

Hoe kan ik vuurwerkoverlast melden?

Ga naar ‘Melding doen’ en klik daarna op de knop ‘direct iets melden’. Vink ‘Overlast en kleine ergernissen’ aan en dan ‘Vuurwerk’. Vul vervolgens de gevraagde gegevens in. U kunt ook een melding doen via de BuitenBeter app op uw mobiel of tablet.
U kunt ook melden per telefoon. Bel dan (tijdens kantooruren) met ons klantcontact centrum via: 14 0418.

Onze handhavers gaan zo snel mogelijk op meldingen af

Onze handhavers gaan, binnen hun werktijden, zo snel mogelijk op de meldingen af. Ook houden zij de locatie de dagen erna extra in de gaten. De handhavers zijn niet altijd in uniform en in een dienstauto. Het is dus voor u niet altijd zichtbaar of uw melding wordt opgevolgd. Vanaf 1 december lopen de handhavers extra rond, ook in de avonduren.

Waar kan ik terecht met spoedsituatie of verdenking opslag illegaal vuurwerk?

Bij spoed en gevaarlijke situaties belt u naar 112. Bij verdenking illegale opslag vuurwerk belt u de politie op 0900 – 8844. Wilt u anoniem blijven? Bel dan naar Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl(Deze link gaat naar een externe website), onder de knop ‘meld anoniem’.

DEEL DEZE INFORMATIE