nieuwaal skyline zomer 2019

Doe mee naar leefbaarheidsonderzoek in de gemeente Zaltbommel

De gemeente Zaltbommel wil inzicht krijgen in hoe inwoners hun wijk of dorp ervaren. In Nieuwaal heeft pas 15% van de bewoners de equette ingvuld. Daarom vraagt wij onze inwoners voor eind december om hierover een vragenlijst in te vullen. De gemeente gebruikt de resultaten van dit onderzoek om te bekijken of in Zaltbommel veranderingen nodig zijn. Elke twee jaar voert de gemeente een dergelijk onderzoek uit.
Vragenlijst invullen kan tot eind december. Als goed is heeft u hierover een brief gekregen. 
Inwoners krijgen begin november een brief van onderzoeksbureau Rigo. Dat bureau voert het onderzoek uit voor de gemeente. Het invullen van de vragenlijst kan tot eind december. Het kost ongeveer tien minuten. De antwoorden worden anoniem verwerkt. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Vervolg
Het leefbaarheidsonderzoek levert informatie op over hoe inwoners kijken naar hun eigen woon- en leefomgeving. Deze informatie bespreekt de gemeente onder meer met de dorps- en wijkplatforms en andere partners. Samen bekijken ze welke resultaten actie nodig hebben en wie welke rol daarin oppakt.

Leefbaarheidsonderzoek
Dit onderzoek heet het leefbaarheidsonderzoek. De gemeente voert dit onderzoek sinds 2006 elke 2 jaar uit in alle plaatsen in de gemeente Zaltbommel.

DEEL DEZE INFORMATIE