nieuwaal skyline zomer 2019

Brakel in actie voor een kindje in Nieuwaal

De kerstdagen zijn voorbij, oud & nieuw is gepasseerd en nu weer thuisonderwijs, thuis werken, de deur van de kapsalon en de bioscoop, maar ook van al die gezellige winkeltjes zitten nog op slot.

Tijd om naar buiten te gaan! Heb je wel zin in een beetje uitdaging en staan je wandelschoenen toch maar stil in de kast, dan ben je komend weekend van harte welkom in Brakel.

Op 7 – 8 – 9 januari 2021 als de zon onder is, mogen de detectives in actie komen in Brakel. Een spannende speurtocht vol speuropdrachten, die geschikt is voor gezinnen, maar ook voor volwassenen.

De speurelementen zijn deze 3 avonden beschikbaar tussen 17:00 – 22:00 uur. Je kunt starten op een zelfgekozen tijdstip.

De route is ruim 3 kilometer en gaat door de dorpskern van Brakel. De start en finish van de route is op het Marktplein voor de Hervormde kerk.

Doel + kosten:

Wij gaan in de benen voor een welkome afwisseling in deze periode, maar ook om ons beentje voor te zetten en bij te dragen aan de crowdfunding voor een rolstoelbus voor Robin de Ruiter.

Robin is een vrolijke en gezellige peuter van 2½ jaar uit Nieuwaal (woonde voorheen in Brakel) en heeft de progressieve spierziekte SMA.

De inschrijfkosten voor deze speurtocht zijn minimaal 5,- per gezin en deze bijdrage is volledig bestemd voor de rolstoelbus van Robin.

Je kunt je aanmelden voor de speurtocht via www.hervormdbrakel.nl, daarna ontvang je de route + speuropdrachten in je mailbox.

Facebook:

Op de facebook pagina Avond speurtocht BUSy hunt wordt alle informatie gedeeld. Bij slecht weer wordt de speurtocht een week uitgesteld, dit zal op de Facebookpagina gecommuniceerd worden.

DEEL DEZE INFORMATIE