nieuwaal skyline zomer 2019

Afvalkalender Avri 20 december online en in Avri-app

De afvalkalender van Avri voor 2019 is vanaf 20 december te vinden op avri.nl en in de Avri-app. Een papieren kalender is op aanvraag beschikbaar. Voor veel inwoners veranderen de ophaalagen. Op de afvalkalender staan de ophaaldagen voor het 1e half jaar.

Nieuwe start van afvalaanbieding start op 1 juli
De startdatum voor de nieuwe manier van afvalaanbieding is verschoven naar 1 juli. Tot die tijd kunnen ze hun afval verliezen. Na 1 juli brengen de meeste inwoners hun restafval naar een ondergrondse container in de buurt. Inwoners ontvangen ruim op tijd meer informatie over de wijzigingen voor hun adres.

Avri-app gratis downloaden
De Avri-app is gratis beschikbaar voor Apple en Android. Inwoners kunnen instellen dat zij herinneringen willen ontvangen. Ze krijgen dan een seintje wanneer het afval wordt opgehaald. Ook meldingen over afval en de openbare ruimte kunnen worden gegeven via de app (meldingen openbare ruimte alleen voor de gemeenten Buren, Neder-Betuwe en Tiel).

Tijdens feestdagen geen afvalinzameling en milieustraat gesloten
Op 1e en 2e kerstdag en nieuwjaarsdag zijn het kantoor en de milieustraat de hele dag gesloten. Ook haalt Avri op deze dagen geen afval op. Op de afvalkalender staat altijd dit dit ingehaald. Op 18, 24 en 31 december sluiten het kantoor en de milieustraat om 15.00 uur. Het afval wordt dan wel opgehaald.

DEEL DEZE INFORMATIE