Van Zaltbommel heen en weer naar Loevestein varen?

Pak deze zomer de boot en ontdek de prachtige bijzondere plekken in onze omgeving. U kunt weer varen tussen Zaltbommel en Slot Loevestein! In juli en augustus is de veerboot zeven dagen per week in de vaart. Vanuit Zaltbommel vaart u via Brakel naar Loevestein. Vanaf Loevestein kunt u overstappen op de andere routes van Riveer. Bijvoorbeeld richting Fort Vuren, Woudrichem of Gorinchem. En op dezelfde manier vanuit Loevestein via Brakel terug.

Vestingstad Route
Zo brengt u gemakkelijk een bezoekje aan de maandagmorgenmarkt van Gorinchem of wandelt u door de vestingstad Woudrichem. Ook kunt u een bezoek brengen aan Fort Vuren. Uiteraard kunt u ook Slot Loevestein bezoeken, een van de beroemdste kastelen van Nederland. Het kan allemaal deze zomer.

Kosten
Voor € 12,50 kunt u een dag onbeperkt gebruik maken van de veerdiensten tussen Gorinchem en Zaltbommel en alle plekken ertussen. Uw fiets kan gratis mee, zo combineert u fietsen en varen. Kijk voor meer informatie op de website www.varenopdewaal.nl of download de Riveer app.

DEEL DEZE INFORMATIE