Start duurzame inkoopactie

Begin oktober startten wij met een grootschalige inkoopactie voor zonnepanelen, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en glasisolatie. Alle woningeigenaren met een eigen dak in de gemeente Zaltbommel ontvangen een brief van de gemeente met informatie over de actie. Door de grootte van de project en de efficiënte aanpak, is het mogelijk kwaliteit, service en aantrekkelijke prijzen aan te bieden. Hierdoor kunnen de investeringen in zonne-energie en isolatie nog sneller terugverdiend worden. U kunt u vrijblijvend inschrijven op www.hetnieuwewonenrivierenland.nl/actie-zaltbommel

Geen elektriciteitsrekening meer met zonnepanelen
Het zelf opwekken van duurzame energie met zonnepanelen is zeer interessant en loont voor alle woningeigenaren. Dankzij voortschrijdende techniek en aantrekkelijke prijzen liggen de terugverdientijden binnen dit project tussen de 6 tot 8 jaar. Dit betekent dat u na die tijd profiteert van eigen, gratis groene stroom! Bovendien kan iedereen de btw op de aanschaf van zonnepanelen terugvragen bij de belastingdienst, dit levert 21% extra voordeel op.

Lagere energielasten met isolatie
Woningen gebouwd tussen 1915 en 1976 zijn veelal niet of slecht geïsoleerd en verbruiken hierdoor onnodig veel energie. Spouwmuurisolatie levert veel op en het kost relatief weinig. Met vloerisolatie en isolatieglas wordt er energie bespaard én het huis een stuk comfortabeler. Met een advies aan huis wordt de bewoner geholpen een keuze te maken voor het juiste isolatietype specifiek voor de eigen situatie.

Tot 30% subsidie bij twee isolatiemaatregelen
Neemt u twee of meer isolatiemaatregelen af? Dan kunt u van de Rijksoverheid tot maximaal 30% subsidie krijgen op de kosten. Alle aangeboden isolatiemaatregelen binnen deze inkoopactie voldoen aan de subsidie eisen.

Betaalbare maatregelen door Toekomstbestendig wonen lening
In onze gemeente kunt u tegen een aantrekkelijk rentetarief geld lenen voor het verduurzamen van uw woning. Kijk op pagina over de toekomstbestendig wonen lening voor informatie over rentetarieven, een maatregelenlijst, voorwaarden en een aanvraagformulier.

Bezoek de informatieavond
Om u over de actie te informeren organiseren we ook een informatieavond. U bent van harte welkom op dinsdag 22 oktober in het Partycentrum Gambora (Middelkampseweg 2 in Gameren). De avond start om 19.30 uur, met inloop en een kop koffie vanaf 19.00 uur. Een overzicht van het volledige programma is te vinden op: www.winstuitjewoning.nl/informatieavond.

Heeft u vragen? Dan kunt u bellen met de Servicedesk op: 023-5836936. Inschrijven voor de actie Winst uit je woning kan via www.hetnieuwewonenrivierenland.nl/actie-zaltbommel.

DEEL DEZE INFORMATIE