Geef uw mening: Hoe ervaart u zorg en ondersteuning?

ZALTBOMMEL – Heeft u of uw kind het afgelopen jaar zorg of ondersteuning gekregen? Zoals begeleiding vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) of de Jeugdwet? Dan krijgt u deze week een vragenlijst van de gemeente Zaltbommel thuisgestuurd. U kunt hiermee aangeven hoe u de zorg of ondersteuning ervaart.  De vragenlijst kan tot 7 augustus teruggestuurd worden.

Uw mening is waardevol

Met de ervaringen van cliĆ«nten verbetert de gemeente de zorg en ondersteuning die zij krijgen gericht. Daarom vindt de gemeente het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen meedoen aan het onderszoek. Elk jaar laat de gemeente een onafhankelijk onderzoek doen naar ervaringen met de Wmo. In 2019 vulden 396 gebruikers van Wmo in de gemeente deze lijst in.

Anoniem meedoen

ZorgFocuz, het bureau dat het onderzoek voor ons uitvoert, houdt zich strikt aan de Gedragscode voor onderzoek en statistiek. Dat betekent dat deelnemers anoniem blijven en dat het bureau strikt vertrouwelijk omgaat met de antwoorden.

Benieuwd naar de uitkomsten van vorig jaar?

Via deze link zijn de uitkomsten van het Clientervaringsonderzoek over 2018 te zien. https://www.waarstaatjegemeente.nl/dashboard/dashboard/zoekresultaat/?search=clientervaringsonderzoek.

Vragen?

Wie vragen heeft over de vragen lijst, of geen vragenlijst heeft gekregen terwijl diegene of zijn kind wel zorg of ondersteuning ontvangt, kan contact opnemen met de Helpdesk van ZorgfocuZ: (050) 205 30 14 of helpdesk@zorgfocuz.nl.

DEEL DEZE INFORMATIE