Filmpjeswedstrijd voor jeugdteams

BOMMELERWAARD – Attentie alle jeugdteams in de Bommelerwaard! Heb jij een positief-sportief team? Maak samen een filmpje of een vlog waarin je laat zien: wat is er zo leuk aan jullie team? Vertel hoe sportief, gezellig en aardig jullie voor elkaar zijn. Mag iedereen meedoen en helpen jullie elkaar? Hoe doen jullie dat dan? Waar zijn jullie samen goed in? Het team met het leukste filmpje ontvangt een waardebon ter waarde van €250, gesponsord door Stehmann Sport2000 in Zaltbommel.

De filmpjeswedstrijd is onderdeel van de week van de positieve gezondheid. Die is van 13 tot en met 27 september.

Spelregels:
Wie kan deelnemen?
Alle jeugdteams van sportverenigingen gevestigd in gemeente Maasdriel of Zaltbommel.

Hoe deelnemen?
Deelnemen kan van vrijdag 13 t/m woensdag 25 september 2019 met maximaal 1 filmpje per team. Deelnemen kan als volgt;

Post het filmpje op Facebook met de hashtag; #weekvdpositievegezondheid én mail het filmpje (indien nodig via www.wetransfer.com<http://www.wetransfer.com>) naar pdegeus@welzijnbommelerwaard.nl<mailto:pdegeus@welzijnbommelerwaard.nl>. Vermeld hierbij om welk sportteam het gaat en wie de contactpersoon is.

Vereisten filmpje;
Het filmpje is minimaal 30 sec. en maximaal 1 minuut en 30 seconden lang. Het filmpje heeft geluid, dit mag muziek zijn of iets anders. Iedereen die in het filmpje herkenbaar te zien is moet hiervoor toestemming gegeven hebben.

Jury & bekendmaking winnaars
Een jury bestaande uit vertegenwoordigers van de organiserende partijen kiezen het filmpje dat het origineelst en creatiefst is en natuurlijk het best weergeeft hoe positief en leuk het sportteam is! Het winnende team wordt op vrijdag 27 september bekendgemaakt en ontvangt de prijs kort daarna. Bij het overhandigen van de prijs zal er een foto gemaakt worden en de winnaar zal gecommuniceerd worden in een persbericht aan de lokale media.

Tips van de jury
Wees creatief en positief! Breng op een leuke manier in beeld wat jouw team zo top maakt. Geef iedereen in je team een rol en maak gebruik van elkaars sterke punten. Kan iemand bijvoorbeeld goed presenteren, dansen of zingen? Gebruik het in je filmpje! Ook kun je leuk spelen met de manier waarop je filmt, bijvoorbeeld vanaf de grond of juist van boven.

De filmpjeswedstrijd voor jeugdteams van sportverenigingen wordt georganiseerd door de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel samen met GGD Gelderland-Zuid en de buurtsportcoaches van Welzijn Bommelerwaard.

DEEL DEZE INFORMATIE