Een zomervakantie vol activiteiten

BOMMELERWAARD – Deze zomervakantie is er in de Bommelerwaard genoeg te doen voor kinderen. Het Spel&-team biedt samen met verschillende partijen een uitgebreid zomerprogramma aan. Kinderen kunnen kiezen uit sport, spel, dans, de natuur in, of verschillende kunstzinnige activiteiten. Het gaat om losse workshops binnen en buiten van een tot wel drie uur. En je kunt zo vaak meedoen als je wilt.

Je kunt uit een ruim aanbod kiezen, vooral in de eerste en laatste week van de vakantie. Ga je tekenen in de natuur, geconcentreerd aan de gang met origami, op dwaalavontuur met picknick of fanatiek mee doen met meidenvoetbal? Gelukkig is er de andere weken ook genoeg te doen: Spel& gaat de hele vakantie op tour langs alle kernen in de Bommelerwaard met allerlei buitenspelen. En elke woensdag kun je dansen in de muziektent van Zaltbommel. Wil je lekker creatief aan de gang, dan kun je terecht in Hurwenen, Kerkwijk, Gameren, Zaltbommel, en de Westelijke Bommelerwaard.

Om mee te doen schrijf je in via www.sjorssportief.nl. Alle ouders kennen inmiddels deze website waarop het hele schooljaar voor basisschoolkinderen activiteiten te vinden zijn. Het is voor kinderen makkelijk om zo kennis te maken met de vele clubs in de Bommelerwaard. Maar ook de verenigingen zijn tevreden over het gebruikersgemak van de website en de positieve aandacht die het ze oplevert. Daarom worden vanaf eind augustus de mogelijkheden van deze website uitgebreid zodat alle inwoners van de Bommelerwaard er iets kunnen vinden. Daar hoort natuurlijk een nieuwe website naam bij, in augustus kunt u daarover meer lezen in de media. Wilt u (zeker als vereniging) alvast meer weten, neem contact op met Spel&, spelen@welzijnbommelerwaard.nl.

DEEL DEZE INFORMATIE