Burendag komt er aan. Opgeven kan nog t.m. vrijdag

Op zaterdag 26 september is het weer burendag, en dat willen ze ook in Nieuwaal met zoveel mogelijk inwoners vieren. In verband met de RIVM regels zal burendag er dit jaar wel anders uitzien dan in de voorgaande jaren, de activiteiten commissie is er toch in geslaagd om een coronaproef programma in elkaar te zetten.

Programma:
Om 14.00 uur wil men verzamelen op het trapveldje, om daarna te starten met een spelmiddag. Op verschillende plekken in het dorp zijn verschillende spelletjes te vinden en is er ook wat te drinken. Rond 16.30 uur is de prijsuitreiking op het trapveldje met aansluitend een Picknick. Neem je eigen stoel of kleedje mee, en neem ook je eigen bord en bestek mee. Zorg dat je ook wat te drinken bij je hebt, de activiteiten commissie zorgt (gratis) voor het eten. Tussendoor is er ook nog een wedstrijd voor de sterkste man en vrouw van Nieuwaal.
De activiteiten commissie benadrukt wel dat iedereen wel de RIVM regels in acht moet nemen, dus bewaar de 1,5 meter afstand. Bij slecht weer gaan de activiteiten niet door. Tevens het verzoek om allemaal de vlag van Nieuwaal op te hangen.

Opgeven
Omdat de activiteiten commissie in verband met het boodschappen doen wil weten wie er allemaal komt verzoeken ze om de ingevulde strook die iedereen in de bus gehad heeft op uiterlijk 11 september in te leveren op een van de adressen die in de brief staan.
Heb je de brief niet meer dan kun je ook nog een opgave doen via acnieuwaal@hotmail.com
Vermeld daarbij je naam, het aantal personen en je telefoonnummer. Geef ook aan met welke onderdelen je meedoet. Dat zijn de spelletjes en de Picknick. Daarnaast is de organisatie ook nog op zoek naar vrijwilligers. Opgeven kan ook via de antwoordstrook en via het genoemde mail adres.

DEEL DEZE INFORMATIE