ACN organiseert voortaan de activiteiten van dorpsplatform.

Regelmatig krijgen de bewoners van Nieuwaal een flyer in de brievenbus van de Activiteiten Commissie Nieuwaal (ACN) met daarin de aankondiging van alweer een leuke activiteit (denk bijv aan de zeepkistenrace, pubquiz, speurtocht, lasergamen etc.). Achter het ACN zit een enthousiaste groep vrijwilligers die maar een (1) doel heeft en dat is het organiseren van activiteiten. Dat doen ze dan ook met veel plezier en overtuiging. 

Daarnaast is het dorpsplatform Nieuwaal ook regelmatig actief met het organiseren van activiteiten (oa burendag, en voor het eerst dit jaar ook het nieuwjaarsfeest). Dit is een van de nevenactiviteiten die zijn ondergebracht in een van de eigen werkgroepen. En ook deze “Activiteiten” werkgroep bestaat uit enthousiaste vrijwilligers die er telkens weer een geslaagde dag van gaan maken. 

Twee ‘organisaties’ die hetzelfde doel nastreven? Hier ligt een kans om de krachten te bundelen. 

Aangezien dorpsactiviteiten belangrijk zijn voor de leefbaarheid heeft het dorpsplatform contact gezocht met het ACN met de vraag om te gaan samenwerken. De samenwerking betekent voor het ACN dat ze nog steeds zelfstandig haar eigen activiteiten organiseert maar daarnaast ook de activiteiten van het dorpsplatform voortaan mee organiseert.

Het dorpsplatform kan ze daarbij enigszins financieel ondersteunen zodat de toegang tot alle activiteiten zo laagdrempelig mogelijk blijft, en zullen de activiteiten van ACN voortaan ook via de site en facebook van het dorpsplatform kenbaar worden gemaakt. 

De eerstvolgende activiteit is te vinden op: https://www.dorpsplatformnieuwaal.nl/activiteiten-commissie-nieuwaal-organiseert-een-barbecue/ 

DEEL DEZE INFORMATIE