Van Zaltbommel heen en weer naar Loevestein varen?

Pak deze zomer de boot en ontdek de prachtige bijzondere plekken in onze omgeving. U kunt weer varen tussen Zaltbommel en Slot Loevestein! In juli en augustus is de veerboot zeven dagen per week in de vaart. Vanuit Zaltbommel vaart u via Brakel naar Loevestein. Vanaf Loevestein kunt u overstappen op de andere routes van Riveer. Bijvoorbeeld richting Fort Vuren, Woudrichem of Gorinchem. En op dezelfde manier vanuit Loevestein via Brakel terug.

Vestingstad Route
Zo brengt u gemakkelijk een bezoekje aan de maandagmorgenmarkt van Gorinchem of wandelt u door de vestingstad Woudrichem. Ook kunt u een bezoek brengen aan Fort Vuren. Uiteraard kunt u ook Slot Loevestein bezoeken, een van de beroemdste kastelen van Nederland. Het kan allemaal deze zomer.

Kosten
Voor € 12,50 kunt u een dag onbeperkt gebruik maken van de veerdiensten tussen Gorinchem en Zaltbommel en alle plekken ertussen. Uw fiets kan gratis mee, zo combineert u fietsen en varen. Kijk voor meer informatie op de website www.varenopdewaal.nl of download de Riveer app.

DEEL DEZE INFORMATIE

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Scroll naar top