Werkt u mee aan lokaal sport- en beweegakkoord Bommelerwaard?

NIEUWAAL – De Bommelerwaardse gemeenten peilen of er interesse is bij sportaanbieders, scholen, dorpsraden, ondernemers, maatschappelijke partners en andere organisaties om samen een regionaal sport- en beweegakkoord te maken. Zij nodigen deze partijen uit voor een informatieavond op 18 september bij De Kreek in Kerkdriel.

Als de partijen op die avond samen besluiten hier mee aan de slag te gaan, gaat een gezamenlijk gekozen sportformateur aan de slag met het Bommelerwaards Sport- en beweeg akkoord.

Doel: samen sport en bewegen stimuleren
In 2018 is een nationaal sportakkoord gesloten met als hoofddoel om zoveel mogelijk mensen met plezier te laten sporten en bewegen. Wethouder Zondag: “Een nationaal sportakkoord kan alleen slagen als we ons op lokaal niveau, met een bundeling van lokale krachten, hiervoor inzetten. In het regionale sportakkoord komen afspraken die we in de Bommelerwaard samen maken en waar we samen verantwoordelijk voor zijn.”

Informatieavond
De informatieavond is op 18 september in De Kreek, Wilgenpas 2 in Kerkdriel. Inloop is vanaf 19.15 uur. De avond start om 19.30 en duurt tot uiterlijk 21.00 uur. De Gelderse Sport Federatie  leidt de avond.

Aanmelden
Wie interesse heeft, kan zich aanmelden via deze link<https://forms.gle/Uz66VLHFa7s6HueM6>. Meer informatie over het programma volgt. Wie vragen heeft over de avond kan terecht bij de beleidsmedewerkers sport van de gemeenten via telefoonnummer 14 0418.

DEEL DEZE INFORMATIE

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Scroll naar top